Des1Des2Des3Des4Des5Des6

Albanian

Të dashur miq,
mirë se vini në faqen tonë.  Këtu mund të gjeni shumë libra interesante në shqip që të lexoni rreth Perëndisë dhe Jezusit si psh Bibla dhe Dhjata e Re.
Gjithashtu ju mund të gjeni jetë autoktone të Jezus Krishtit.
Gjithashtu kemi një ofertë të radioprogrameve në gjuhën shqipe.
Perëndia ju bekoftë juve dhe Shqipëtarët

Jesus-Film: